تدویر سیمینار یک روزه تحت عنوان معرفی اهداف، وظایف و سیاست های کلی د افغانستان بانک برای کارمندان ادارات دولتی

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱ - ۱۶:۲۹
تدویر سیمینار یک روزه تحت عنوان معرفی اهداف، وظایف و سیاست های کلی د افغانستان بانک برای کارمندان ادارات دولتی

 6محرم الحرام 1445- سیمینار یک روزه به هدف ارایه معلومات مفصل پیرامون اهداف، وظایف و طرح و تطبیق سیاست های کُلی د افغانستان بانک برای تعداد از کارمندان محترم وزارت های مالیه، تجارت، اقتصاد، تحصیلات عالی و معارف برگزار گردید.

طی این سیمینار موثریت سیاست پولی، انکشاف بانکداری اسلامی، توسعه سیستم های تادیاتی، بهبود عملکرد سکتور بانکی و میکانیزه سازی فعالیت های موسسات مالی غیربانکی به بحث گرفته شد.

محترم هدایت الله بدری سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک در جریان این سیمینار گفت که د افغانستان بانک هر از گاهی جلساتی را برای گفت و شنود با تعدادی از ادارات و مؤسسات مسلکی و سکتوری ترتیب می دهد تا سیاست های معقول و برابر با شرایط جامعه را طرح نماید که سیمینار امروزی نیز به همین منظور راه اندازی شده است.

متعاقباً، محترم احمد رحیمی، معاون آمریت عمومی سیاست پولی در رابطه با تطبیق موفق سیاست های پولی، محترم دوکتور محمد یوسف سلیم، آمر عمومی بانکداری اسلامی پیرامون توسعه بانکداری اسلامی، محترم شاه پور میاخیل، معاون آمریت نظارت موسسات مالی غیربانکی در ارتباط به فعالیت های موسسات مالی غیربانکی و محترم اکرام عطایی، مدیر عمومی عواید و تضمین آمریت عمومی سیستم تادیات در مورد توسعه سیستم تادیات پریزنتیشن های مفصل ارایه نمودند و با اشتراک کنندگان بحث و تبادله نظر صورت گرفت.

قابل تذکر است که د افغانستان بانک یک اداره عامه است و از همین جهت همواره کوشیده تا از طُرق مختلف با مردم، ادارات، رسانه ها، جامعه اکادمیک و همه اقشار جامعه در تماس باشد. راه اندازی چنین سیمینار ها جزوی برنامه های ستراتیژیک بانک در زمینۀ تشریک معلومات، حسابدهی و آگاهی در مورد اهداف، وظایف و سیاست های کُلی بانک می باشد.

آخرین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۶:۳۷
Background image

تدویر نشست پیرامون تسهیل پروسه های اداری

۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ – به هدف اجرای فیصله شماره (۵)، بند (۲) مورخ  ۱۴۴۷/۳/۱ کابینه امارت اسلامی افغانستان و حکم شماره (۱۸۲۵/۶۹۶) مورخ ۱۴۴۷/۳/۲۰ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، جلسه‌ای. . .

بازگشت به خبر