تدویر جلسه با تجار و صنعت‌کاران

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۰/۶/۱۵ - ۱۶:۲۵
تدویر جلسه با تجار و صنعت‌کاران

۱۵ سنبله ۱۴۰۰ جلسه ای به رهبری محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم د افغانستان بانک با چند تن از تجار و صنعت‌کاران کشور تدویر شد.

در این جلسه در مورد مشکلات و پشنهادات تجار و صنعت‌کاران کشور در بخشهای مالی و بانکی صحبت و تبادل نظر صورت گرفت.

در جریان این جلسه معاون دوم د افغانستان بانک از تلاشهای آنان در بخشهای صنعت و تجارت ابراز تشکری نموده، گفت که د افغانستان بانک در پرتو قانون و مقررات متعهد به رسیدگی به مشکلات و پشنهادات آنها می باشد.

قابل ذکر است که د افغانستان بانک متعهد به تقویت نظام مالی و بانکی کشور است و تلاش می نماید که برای صنعتکاران و تجار کشور تسهیلات لازم را فراهم سازد.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۶:۴۶
Background image

معاون اول د افغانستان بانک به منظور توسعه روابط بانکی و تجاری با رئیس اتاق مشترک تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

۲۳ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۷ - محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کار خویش با رئیس اتاق مشترک تجارت افغانستان و امریکا، آقای جف گریکو، دیدار نمود.

در این دیدار، پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۷:۳۳
Background image

به ‌منظور سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی نشست مشترک میان د افغانستان بانک، وزارت مالیه و بانک‌های تجارتی برگزار گردید

۲۱ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۷ - تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، نشست مشترکی به‌منظور سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی میان د افغانستان بانک، وزارت مالیه و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۵۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

به اطلاع همه تجار، شرکت‌ها و نهادهای قراردادی محترم رسانیده می‌شود، تضمین‌های بانکی‌ که در دوره اداره قبلی به منظور تضمین پروژه‌ها و قراردادها در بانک‌ها گذاشته شده بود و پس از حاکمیت. . .

بازگشت به خبر