تدویر جلسه در مورد پروژه لین برق ترکمنستان، افغانستان و پاکستان (TAP)

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۳۰ - ۹:۹
تدویر جلسه در مورد پروژه لین برق ترکمنستان، افغانستان و پاکستان (TAP)

23 حمل 1400 محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک طی جلسه ای با محترم محمود کرزی وزیر شهرسازی و اراضی کشور در مورد  پروژه لین برق ترکمنستان - افغانستان و پاکستان صحبت و تبادل نظر نمودند.

در این جلسه در مورد پروژه TAP صحبت های همه جانبه صورت گرفت و قرار است که این پروژه در اواخر ماه آگست سال روان میلادی یکجا با پروژه تاپی و خط آهن تورغندی - هرات افتتاح گردد.

قابل ذکر است که در این جلسه معیین وزارت شهرسازی و اراضی، نماینده وزارت معادن، رئیس عملیاتی د افغانستان بریشنا شرکت و نمایند شرکت چالیک نیز اشتراک داشتند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۷:۳۳
Background image

به ‌منظور سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی نشست مشترک میان د افغانستان بانک، وزارت مالیه و بانک‌های تجارتی برگزار گردید

۲۱ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۷ - تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، نشست مشترکی به‌منظور سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی میان د افغانستان بانک، وزارت مالیه و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۵۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

به اطلاع همه تجار، شرکت‌ها و نهادهای قراردادی محترم رسانیده می‌شود، تضمین‌های بانکی‌ که در دوره اداره قبلی به منظور تضمین پروژه‌ها و قراردادها در بانک‌ها گذاشته شده بود و پس از حاکمیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۶:۱۸
Background image

هیئت د افغانستان بانک از زون‌های شمال و شمال‌شرق بازدید نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، به زون‌های شمال و شمال‌شرق سفر نموده و از فعالیت های نمایندگی‌های تحت اثر د افغانستان بانک بازدید نمود؛ این سفر با هدف. . .

بازگشت به خبر