بانکنوتهای جمع آوری شده زونهای مرکز، شرق و جنوب شرق حریق گردید

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۶:۴۶
بانکنوتهای جمع آوری شده زونهای مرکز، شرق و جنوب شرق حریق گردید

15 جمادی الثانی 1446 د افغانستان بانک به منظور ایجاد سهولت در داد و ستد مردم به ارزش 840,650,000 (هشت صد و چهل میلیون و شش صد و پنجاه هزار) افغانی بانکنوت های مندرس را حریق نمود. این بانکنوت ها به رهبری محترم ملا محمد آخند معاون دوم د افغانستان بانک تحت نظر هیئت موظف بعد از شمارش دقیق و کنترول حریق گردید. این بانکنوتها شامل انواعیه های 10، 20، 50، 100، 500، 1000 افغانی می گردید که از زون های مرکز، شرق (ننگرهار) و جنوب شرق (گردیز) جمع آوری شده بود.

محترم ملا محمد آخند معاون دوم د افغانستان بانک همکاری هموطنان عزیز در نگهداری و استفاده درست از بانکنوت های افغانی را مهم دانسته و از آنان خواست تا در جلوگیری از کهنه شدن سریع بانکنوت های افغانی توجه نموده، از بکسک جیبی استفاده نمایند و از شمارش پول با دست های چرب و آلوده خودداری کنند، زیرا چاپ مجدد آن هزینه زیادی دارد.

قابل یادوری است که این بانکنوت ها در حضور نمایندگان وزارت های عدلیه و مالیه و ادارات امنیتی بعد از بارگیری از سوی هییت موظف در کوره های مخصوص به صورت یک بار حریق گردید.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۶:۴۶
Background image

معاون اول د افغانستان بانک به منظور توسعه روابط بانکی و تجاری با رئیس اتاق مشترک تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

۲۳ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۷ - محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کار خویش با رئیس اتاق مشترک تجارت افغانستان و امریکا، آقای جف گریکو، دیدار نمود.

در این دیدار، پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۷:۳۳
Background image

به ‌منظور سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی نشست مشترک میان د افغانستان بانک، وزارت مالیه و بانک‌های تجارتی برگزار گردید

۲۱ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۷ - تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، نشست مشترکی به‌منظور سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی میان د افغانستان بانک، وزارت مالیه و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۵۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

به اطلاع همه تجار، شرکت‌ها و نهادهای قراردادی محترم رسانیده می‌شود، تضمین‌های بانکی‌ که در دوره اداره قبلی به منظور تضمین پروژه‌ها و قراردادها در بانک‌ها گذاشته شده بود و پس از حاکمیت. . .

بازگشت به خبر