بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب، حریق گردید

Mpoya
Wed, Oct 25 2023 11:14 AM
بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب، حریق گردید

طبق صراحت مفاد 39 و 42 قانون د افغانستان بانک و طرزالعمل موجود در زمینه حریق بانکنوتهای مندرس افغانی، د افغانستان بانک مبلغ چهارصد و بیست میلیون و هشت صد و سی و یکهزار افغانی (420831000) بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب را در دو مرحله تحت نظر هیئت موظف بعد از شمارش دقیق و کنترول بتاریخ های 1 و 2 عقرب 1402 در ولایت کندهار حریق نمود. باید یادآور شد که این بانکنوتها شامل انواعیه های 1، 2، 5، 10، 20، 50، 100، 500 و 1000 افغانی می گردید.

محترم نور احمد آغا معاون اول د افغانستان بانک که در رأس هیئت حریق عازم ولایت کندهار گردیده بود، حین سخنرانی گفت که د افغانستان بانک همواره تلاش نموده تا سهولت های لازم بانکی و مالی را در داد و ستد ها به مردم شریف کشور خود فراهم نماید. او خاطر نشان کرد که د افغانستان بانک از سه ماه به اینسو بانکنوتهای جدید را وارد بازار نموده و در عوض بانکنوتها مندرس را از دوران خارج کرد که اینک پروسه حریق آن از ولایت کندهار آغاز گردید.

معاون اول د افغانستان بانک دلیل مندرس شدن زود هنگام بانکنوتها را نقده بودن بازار و عدم استفاده از سیستم های الکترونیک پرداخت و کارت های اعتباری، برخورد نادرست عده ای از شهروندان با شمارش پول و نگهداری پول در خانه به جای بانکها عنوان نموده از مردم خواست تا به این اصل توجه نموده، همکاری نمایند.

محترم نور احمد آغا تصریح نمود که د افغانستان بانک در زمینه الکترونیک سازی پرداخت ها تلاش های موثری انجام داده که با همکاری مردم و استفاده ازین سیستم ها در آینده، هم می توان از مندرس شدن بانکنوتها جلوگیری کرد و هم پرداخت ها بشکل سریع، مصئون، شفاف و معیاری صورت خواهد گرفت.

قابل یادآوریست که بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون جنوب غرب در حضور هیئت متشکل از وزارت های مالیه و عدلیه، مسئولین و پرسونل امنیتی ولایت کندهار، نماینده گان شعبات مختلف د افغانستان بانک و نهاد های مربوطه به کوره های مخصوص انتقال و حریق گردید.

Latest news

Sun, Jun 29 2025 5:38 PM
Background image

DAB Governor Departs for Morocco to Attend IFSB Annual Session

June 29, 2025– The Governor of Da Afghanistan Bank, Noor Ahmad Agha, and his accompanying delegation have left the country to attend the annual session of the Islamic Financial Services. . .

Sat, Jun 28 2025 3:47 PM
Background image

First Deputy Governor Holds Meeting with AACC President

June 28, 2025 – Sediqullah Khalid, the First Deputy Governor of Da Afghanistan Bank, met with Jeffrey Grieco, the president of the Afghan-American Chamber of Commerce (AACC), in his. . .

Tue, Jun 03 2025 4:55 PM
Background image

Afghanistan Institute of Banking and Finance Officially Reopened

June 3, 2025 – Sediqullah Khalid, the first deputy governor of Da Afghanistan Bank, officially reopened the Afghanistan Institute of Banking and Finance (AIBF).

Speaking at the. . .

BACK TO NEWS