حریق بانکنوت‌های مندرس در زون شمال د افغانستان بانک

Mpoya
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۱۲:۵۰
حریق بانکنوت‌های مندرس در زون شمال د افغانستان بانک

 16ذوالقعدة الحرام 1446 د افغانستان بانک به‌ منظور تسهیل در داد و ستدهای پولی و بیرون‌ نمودن بانکنوت‌های مندرس و فرسوده از چرخه اقتصادی، مبلغ (843,430,000) هشت ‌صد و چهل‌وسه میلیون و چهارصد و سی هزار افغانی بانکنوت های مندرس را در زون شمال کشور حریق نمود.

این بانکنوت های که مربوط زون شمال و شمال شرق میگردید، پس از شمارش دقیق و زیر نظارت هیئت موظف بانک، تحت ریاست محترم ملا محمد آخند معاون دوم د افغانستان بانک که شامل انواعیه های10 ، 20 ، 50 ، 100 ، 500 و 1000 افغانی میشد، حریق گردید.

معاون دوم د افغانستان بانک هنگام حریق این بانکنوت‌ها گفت که این بانک به‌گونه‌ی منظم بانکنوت‌های مندرس را از بازار جمع‌آوری نموده و با جایگزینی بانکنوت‌های جدید و سالم، سهولت‌های لازم را برای شهروندان فراهم می‌سازد. وی از هم‌وطنان خواست تا در حفظ و نگهداری درست پول افغانی توجه جدی نمایند تا از فرسوده‌شدن زودهنگام و هزینه‌ مجدد چاپ پول، جلوگیری گردد.

قابل یادآوری است که روند جمع‌آوری و بیرون نمودن بانکنوت‌های مندرس و  فرسوده از گردش پولی در تمامی ولایات کشور جریان دارد. هم‌وطنان عزیزی که بانکنوت‌های مندرس در دست دارند، می‌توانند به نمایندگی‌های د افغانستان بانک یا بانک‌های تجارتی مراجعه نموده و و بانکنوت های یادشده را با پول نو و سالم تبدیل نمایند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۵۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۶:۷
Background image

حریق بانکنوت های مندرس در زون جنوب غرب د افغانستان بانک

6 جمادی‌الثانی 1447 – د افغانستان بانک مطابق با طرزالعمل‌ های مربوطه به ارزش 405،892،000 (چهارصد و پنج میلیون و هشتصد نود و دو هزار) افغانی بانکنوت های مندرس که  از زون جنوب ‌غرب جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

معاون اول  د افغانستان بانک با رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی ترکیه دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که در راس  یک هیئتی  به ترکیه سفر کرده، با محترم اسماعیل یورال رئیس اتحادیه بانک‌های مشارکتی و اعضای این اتحادیه دیدار نمود.

اتحادیه. . .

بازگشت به خبر