راه اندازی دومین پروسه حریق در زون غرب

Mpoya
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۰ - ۹:۱۱
راه اندازی دومین پروسه حریق در زون غرب

16 ربیع الثانی 1445- هیئت پروسه حریق بانکنوتهای مندرس افغانی که تحت ریاست محترم نوراحمد آغا معاون اول د افغانستان بانک به زون غرب سفر نموده بودند، در دومین روز کاری شان جمعاً مبلغ پنجصد و چهل و یک میلیون و یکصد و هشتاد هزار افغانی (541180000) بانکنوتهای مندرس افغانی را طبق طرزالعمل موجود در این زمینه و ماده 39 و 42 قانون د افغانستان بانک در ولایت هرات حریق نمودند. باید یادآور شد که این بانکنوتها شامل انواعیه های  20 و 50 افغانی می گردید.

محترم نور احمد آغا معاون اول د افغانستان بانک در جریان پروسه حریق گفت که د افغانستان بانک همواره تلاش نموده تا سهولت های لازم مالی و بانکی را برای هموطنان فراهم سازد. او همچنان تصریح کرد که روند جمعاوری بانکنوتهای مندرس و تعویض آن با بانکنوتهای جدید برای سهولت داد و ستد مردم روی دست گرفته شده است.

معاون اول د افغانستان بانک دلیل مندرس شدن زود هنگام بانکنوتها را نقده بودن بازار و عدم استفاده از سیستم های الکترونیک پرداخت و کارت های اعتباری، برخورد نادرست عده ای از شهروندان با شمارش پول و نگهداری پول در خانه به جای بانکها عنوان نموده، از مردم خواست تا به نگهداری بانکنوتهای افغانی توجه نمایند که قبل از موعد تعیین شده مندرس نشود.

قابل یادآوریست که بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون غرب در حضور هیئت متشکل از وزارت های مالیه و عدلیه، مسئولین و پرسونل امنیتی ولایت هرات، نماینده گان شعبات مختلف د افغانستان بانک و نهاد های مربوطه به کوره مخصوص انتقال و حریق گردید.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و ای سی جی ایف به امضا رسید

۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ - تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و مؤسسه بین‌المللی بنیاد اعتباری افغانستان طی نشستی در تالار شورای عالی د افغانستان بانک، به امضا رسید.

محترم صدیق‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

بازگشت به خبر