به سلسله کمک های بشری جامعه جهانی بسته دیگر ۴۰ میلیون دالر امریکایی امروز به کابل رسید

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۲ - ۱۶:۲۲
به سلسله کمک های بشری جامعه جهانی بسته دیگر ۴۰ میلیون دالر امریکایی امروز به کابل رسید

۸ ربیع الاول ۱۴۴۴ – به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی به افغانستان بسته نقدی ۴۰ میلیون دالر امریکایی به افغانستان رسید و به یکی از بانک های تجارتی تحویل داده شد. در هفته روان این دومین بار است که بسته کمک های بشردوستانه جامعه جهانی به افغانستان مواصلت می کند.

د افغانستان بانک ضمن قدردانی از کمک های بشردوستانه جامعه جهانی از مواصلت اسعار به کشور از راه های قانونی و اصولی استقبال می نماید و از جامعه جهانی می خواهد که کمک های خویش را از طریق سکتور بانکی انجام دهد.

د افغانستان بانک به عنوان نهاد نظارتی بر سکتور مالی و بانکی کشور همواره کوشیده است تا در پرتو قوانین و مقررات با تمامی نهادهای مالی و بانکی بین المللی مراودات بهتری داشته باشد.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و ای سی جی ایف به امضا رسید

۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ - تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و مؤسسه بین‌المللی بنیاد اعتباری افغانستان طی نشستی در تالار شورای عالی د افغانستان بانک، به امضا رسید.

محترم صدیق‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

بازگشت به خبر