بزرگداشت از روز ملی بیرق ، بزرگداشت از هویت و ارزش های ملی کشور است

Mpoya
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۷ - ۱۶:۱۴
DAB

7 اسد 1399- د افغانستان بانک بمناسبت هفتم اسد که مصادف با روز ملی بیرق است، محفلی مختصری را با در نظرداشت تدابیر صحی برگزار و طی آن بیرق ملی را به اهتزاز در آورد.

محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک در جمع آمرین شعبات مختلف د افغانستان بانک حضور یافته و بزرگداشت از این روز را بزرگداشت از هویت و ارزش های ملی کشور عنوان نمود. او همچنان افزود که بیرق ملی نشانه از هویت، افتخار  و اقتدار ملی ماست، بر افراشته بودن پرچم ملی، به مثابه بلند نگهداشت اقتدار و اتحاد ملی اتباع کشور میباشد.

محترم احمدی در پایان این برنامه، مراتب گرامی داشت از روز ملی بیرق را  حضور کافه ملت غیور و با شهامت کشور تبریک و خجسته باد گفته و از بارگاه ایزد منان صلح سرتاسری را در کشور استدعا نمود تا هموطنان عزیز در فضای امن در کنار هم زندگی نمایند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و ای سی جی ایف به امضا رسید

۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ - تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و مؤسسه بین‌المللی بنیاد اعتباری افغانستان طی نشستی در تالار شورای عالی د افغانستان بانک، به امضا رسید.

محترم صدیق‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

بازگشت به خبر