تدویر جلسه بمنظور فراهم آوری تسهیلات بیشتر قرضه دهی برای تشبثات کوچک و متوسط

Mpoya
شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۸:۳۲
تدویر جلسه بمنظور فراهم آوری تسهیلات بیشتر قرضه دهی برای تشبثات کوچک و متوسط

۹ اسد ۱۴۰۰ - محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل دافغانستان بانک با مسئولین اتحادیه بانکها تدویر جلسه نمود.طی این جلسه پیرامون ارائه تسهیلات بیشتر در بخش قرضه ها برای تشبثات کوچک و متوسط و یک سلسله مسایل دیگر بانکی بحث گردیده و تبادل نظر صورت گرفت.

در این جلسه محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک از مسئولین اتحادیه بانکها خواست تا در پرتو قوانین و مقررات تسهیلات لازم را در عرضه خدمات بانکی، قرضه دهی و سایر موارد بانکی فراهم سازد.

به تعقیب این جلسه، جلسه‌ای دیگر با مسئولین فدراسیون اتاقها، اتاق زراعت، اتاق دوکاندارن و پیشه‌وران و اتاق صنایع صورت گرفت. در جلسه مذکور محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک در زمینه تسهیل روند قرضه دهی از سوی بانکهای تجارتی، دیجیتل سازی تادیات بمنظور پرداخت مالیات در کوتاه ترین زمان بشکل مصئون و مطمئن و نیز نقش آن در رسمی سازی اقتصاد کشور و جلوگیری از فساد صحبت نموده، گفت که ایجاد این سهولت ها زمینه را برای انکشاف و توسعه هر چه بیشتر تشبثات کوچک و متوسط فراهم میکند.

باید گفت که در این جلسه مسئولین اتحادیه بانکها از عرضه خدمات عالی در این زمینه اطمینان داده و نمایندگان فدراسیون اتاقها، اتاق زراعت، اتاق دوکانداران و پیشه‌وران، و اتاق صنایع افغانستان  از کارکرد ها و زحمات محترم اجمل احمدی در بخش های اقتصادی بخصوص توسعه و انکشاف سکتور بانکی ابراز قدردانی نمودند.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۵۹
Background image

دیدار هیئت رهبری د افغانستان بانک با بنیانگذار بنیاد عزیزی

محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک و محترم صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک با محترم میرویس عزیزی، بنیانگذار بنیاد عزیزی دیدار نموده و پیرامون توسعه هرچه بیشتر سکتور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۴:۴۵
Background image

معاون اول د افغانستان بانک طی سفر رسمی به زون شرق، از نمایندگی های این زون دیدار نمود

محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک که  در رأس هیئتی به زون شرق سفر نموده بود؛ از دفتر مرکزی زون شرق د افغانستان بانک ،نمایندگی شهری جلال‌آباد، نمایندگی گمرک، و نمایندگی‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۹:۲۳
Background image

میکانیزم تمویل پروژه‌های عام‌المنفعه از طریق بانک‌های تجارتی به امضا رسید

با حضورداشت معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند، میکانیزم تمویل پروژه‌های عام‌المنفعه از طریق مشارکت بانک‌های تجارتی میان د افغانستان بانک و وزارت محترم. . .

بازگشت به خبر