دیدار سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک  از تورخم برای استقبال از شهروندان تازه عودت کرده به وطن

Mpoya
جمعه ۱۴۰۲/۸/۱۹ - ۱۱:۱۰
دیدار سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک  از تورخم برای استقبال از شهروندان تازه عودت کرده به وطن

26 ربیع الثانی1445 - سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک محترم هدایت الله بدری و هیئت همراه جهت استقبال و دیدار از ورود مهاجرین افغان از پاکستان به تورخم سفر کردند و با مسئولین ولایتی ننگرهار و مسئولین کمیته های مهاجرین دیدار نمود، وی از نزدیک وضعیت آن دسته از افغانان را که اخیراً از پاکستان به کشور برگشت نموده اند، مشاهده کردند.

در این دیدار سرپرست د افغانستان بانک ضمن ابراز خوش آمدید به هموطنان، یادآور شد که افغانستان خانه مشترک همه ماست و نیاز است تا در آبادی هرچه بیشتر آن همه سهیم شویم.

وی در ادامه سخنان خود افزود که د افغانستان بانک  بر اساس تعهدی که به شهروندان کشور دارد، 80 بست کاری را به منظور ایجاد فرصت های شغلی برای اتباع تازه وارد از پاکستان در نظر گرفته است و آن شماری از هموطنان ما که واجد شرایط باشند، در این بست ها گماشته خواهند شد.

محترم  بدری افزود که کار روی طرح موسسات قرضه های کوچک نیز در حال انجام است که پس از تکمیل، شهروندان جدید بازگشته می توانند از عرضه خدمات این موسسات برای راه اندازی شغل های کوچک، قرضه دریافت نمایند.

سرپرست این بانک همچنان گفت که به رؤسای بانک های تجارتی توصیه کرده است تا برای شهروندان تازه عودت شده کار فراهم کنند و پست های خالی را برای آنان مختص نمایند.

سرپرست د افغانستان بانک  همچنین از سایر ادارات و نهادها خواست تا به تلاش های خود در زمینه تأمین زمینه کاری برای شهروندان بازگشته از پاکستان ادامه داده و از این طریق شهروندان کشور را از نیازمندی به  دیگران، رها سازند.

باید گفت که د افغانستان بانک به عنوان نماینده مالی مردم مسئولیت سکتور مالی کشور را بر عهده داشته ومتعهد است تا در هر شرایط در کنار شهروندان بوده و بهترین خدمات را به آنها ارائه نماید.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۲
Background image

د افغانستان بانک 15 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

5 محرم‌ الحرام 1447 - د افغانستان بانک الی مبلغ (15) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز چهار شنبه مؤرخ 6 محرم‌ الحرام 1447(1404/04/11) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۷:۳۶
Background image

سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک عازم مراکش شد

۳ محرم‌ الحرام ۱۴۴۷ هـ ق – محترم نور احمد آغا سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک، در رأس یک هیئتی جهت اشتراک در کنفرانس سالانه خدمات مالی اسلامی، عازم کشور مراکش گردید.

این کنفرانس بین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با رئیس اتاق‌ تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

۲ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری‌اش با محترم جیفری گریکو رئیس اتاق ‌ مشترک تجارت افغانستان و امریکا، دیدار نمود.

در این نشست، پیرامون. . .

بازگشت به خبر