د افغانستان بانک تفاهم نامه تبادل اطلاعات مالی را با ریاست محترم امنیت ملی، امضا نمود

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۲۵ - ۱۰:۶
د افغانستان بانک تفاهم نامه تبادل اطلاعات مالی را با ریاست محترم امنیت ملی، امضا نمود

کابل، 24 حمل 1398- د افغانستان بانک تفاهم نامه همکاری تبادل اطلاعات در رابطه به مبارزه علیه تمویل تروریزم، از بین بردن منابع مالی آنها، قاچاق پول و جلو گیری از جرایم مالی را با ریاست محترم امنیت ملی کشور، به امضا رساند.

محترم واحد الله نوشیر معاون اول و سرپرست د افغانستان بانک، ضمن سپاسگزاری از هیئت رهبری ریاست امنیت ملی گفت که هدف از این تفاهم نامه، گسترش همکاری های دوجانبه میان د افغانستان بانک و ریاست امنیت ملی میباشد تا جلو تمویل تروریزم و پولشویی گرفته شود.

همچنان محترم احمد ضیا سراج معاون ریاست عمومی امنیت ملی گفت که تبادل اطلاعات در رابطه به مبارزه علیه تروریزم، از اهمیت بلند برخور دار است، امنیت ملی نیز آماده است تا در رابطه مبارزه علیه پولشویی و تمویل تروریزم با د افغانستان بانک همکاری نماید.

در اخیر محترم نثار احمد یوسفزی آمر عمومی مرکز تحلیل معاملات و راپور های مالی از ادارات مربوطه بخصوص از ادارات کشفی، عدلی و قضایی تقاضا نمود تا در راستای مبارزه علیه پولشویی و تمویل تروریزم همکاری بیشتر نمایند. محترم یوسفزی همچنان خاطر نشان نمود طی سال جاری در تناسب به سال قبل، همکاری میان د افغانستان بانک و ریاست امنیت ملی به %35 افزایش یافته که نتیجه مثبت را به همراه دارد.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر