راه اندازی ورکشاپ آموزشی سیستم ثبت اعتبارات عامه در زون جنوب غرب

Mpoya
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۹:۱
راه اندازی ورکشاپ آموزشی سیستم ثبت اعتبارات عامه در زون جنوب غرب

د افغانستان بانک ورکشاپ آموزشی سیستم ثبت اعتبارات عامه را در زون جنوب غرب، راه اندازی نمود.

هدف از این ورکشاپ شناسایی سیستم های ثبت حقوق اموال رهنی و ثبت سیستم اعتبارات عامه بوده که توسط بانک جهانی تمویل و راه اندازی گردیده است.

طی این ورکشاپ آموزشی محترم عبدالناصر سهاک معاون آمریت عمومی ثبت اعتبارات عامه، در مورد سیستم های ثبت اعتبارات صحبت نموده و معلومات کامل را با شرکت کنندگان این برنامه، شریک نمود.

معاون ثبت اعتبارات عامه گفت که هم اکنون بانک های تجارتی و مؤسسات مالی در کشور در مقابل 14 ابزار وام می دهند که نقش مهمی در توسعه و پیشرفت تشبثات خرد و کوچک دارد.

در همین حال، محترم نعیم اکبري آمر زون جنوب غرب پیرامون مزایای سیستم ثبت اعتبارات عامه صحبت کرد و ایجاد چنین ورکشاپ ها را با ارزش عنوان نمود.

گفتنی است که در این ورکشاپ نمایندگان بانکهای تجارتی، مؤسسات مالی، تجار و انجمن صنایع دستی زنان برگزار حضور داشتند.

باید گفت که د افغانستان بانک همواره تلاش می نماید تا زمینه تسهیل دسترسی به قرضه را برای متشبثین بمنظور رشد تجارت فراهم نماید.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و ای سی جی ایف به امضا رسید

۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ - تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و مؤسسه بین‌المللی بنیاد اعتباری افغانستان طی نشستی در تالار شورای عالی د افغانستان بانک، به امضا رسید.

محترم صدیق‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

بازگشت به خبر