هیئت رهبری د افغانستان بانک با رهبری یوناما دیدار کرد

Mpoya
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۹:۳۷
هیئت رهبری د افغانستان بانک با رهبری یوناما دیدار کرد

۲۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ - محترم نور احمد آغا، رئیس کُل د افغانستان بانک، با نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد خانم روزا اوتونبایوا، و هیئت همراه او دیدار کرد.

محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک طی این نشست پیرامون وضعیت بخش مالی و بانکی در کشور صحبت های مفصلی نموده  گفت که د افغانستان بانک متعهد است تا به رشد و توسعه بخش مالی و بانکی در افغانستان بپردازد و از این طریق نقش مثبت خود را در بازسازی اقتصادی کشور ایفا نماید.

همچنان خانم روزا اوتونبایوا نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد، طی این نشست بر اهمیت رشد و پیشرفت بخش مالی و بانکی در بازسازی اقتصادی کشورها تأکید کرد و بر همکاری در این زمینه وعده داد.

قابل یادآوری است که در این نشست محترم صدیق الله خالد  معاون اول د افغانستان بانک نیز حضور داشت و در خصوص موضوعات مختلف مالی و بانکی با هیئت حاضر گفتگو و تبادل نظر نمود.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۳۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۶:۹
Background image

تدویر جلسه تحت رهبری د افغانستان بانک به منظور  گسترش پرداخت‌های الکترونیکی و جمع‌آوری دیجیتلی عواید 

۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ - نشستی تحت ریاست  محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک با اتحادیه و مؤسسات پول الکترونیک افغانستان برگزار گردید. در این نشست موضوعات مربوط به تطبیق حکم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۶:۲۱
Background image

تدویر جلسه تحت ریاست معاون اول د افغانستان بانک با رؤسای بانکهای تجارتی

۱۴ رجب المرجب ۱۴۴۷- نشستی به ریاست محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با اتحادیه بانک‌های تجارتی و رؤسای بانک‌های تجارتی برگزار گردید.

در این نشست، در مورد رهنمود عمومی. . .

بازگشت به خبر