تدویر جلسه با صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی ولایت کندهار

Mpoya
شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۵ - ۱۰:۳۲
تدویر جلسه با صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی ولایت کندهار

6 محرم الحرام 1444- جلسه ای با صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی ولایت کندهار به ریاست محترم نوراحمد آغا معاون اول د افغانستان بانک در زون جنوب غرب د افغانستان بانک تدویر گردید.

در این جلسه محترم نوراحمد آغا در مورد نیاز، ارزش و اجرای طرح ایجاد شده برای صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی به تفصیل صحبت نموده و این طرح را در میکانیزه سازی این سکتور با ارزش خواند.

وی این طرح را برای تقویت فعالیتهای صرافان و سکتور مالی کشور ضروری خواند و خاطرنشان کرد که تسهیلات زیادی برای صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی در این زمینه در نظر گرفته شده است.

محترم نوراحمد آغا از صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی خواست تا برای گرفتن جواز بر اساس طرح جدید به د افغانستان بانک مراجعه کنند تا دفاتر آنها توسط کمیته تعیین شده بسته نشود.

شایان ذکر است که در این جلسه محترم احمد ظاهر ناصرزی آمر عمومی نظارت بر موسسات مالی غیربانکی و محترم ملا عبدالصمد منصوری آمر عمومی زون جنوب غرب و  تعداد کارمندان این بانک نیز شرکت داشتند.

باید گفت که پیش از این نشستی با صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی در ولایت هلمند نیز برگزار شده بود که طی آن معلومات لازم به صرافان و ارائه دهندگان خدمات پولی داده شد.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۳:۵۶
Background image

جلسه‌‌ای با رؤسای بانک‌های تجارتی تدویر یافت

۲۷  ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ – جلسه‌ای به ریاست محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک با رؤسای بانک‌های تجارتی برگزار شد. در این جلسه پیرامون تقویت سکتور بانکی، گسترش بانکداری اسلامی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۷:۱۲
Background image

تدویر جلسه شورای عالی د افغانستان بانک

جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا، رئیس کُل  د افغانستان بانک و رئیس شورای عالی،  در دفتر مرکزی د افغانستان بانک برگزار گردید.

محترم نور احمد آغا در آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۶:۴۱
Background image

هیئت د افغانستان بانک از چهار ولایت زون جنوب غرب دیدار نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک به زون جنوب‌غرب سفر کرد و از فعالیت‌های زون، نمایندگی‌های تحت اثر، نمایندگی های بانک‌های تجارتی و صرافی ها، دیدار نمودند.. . .

بازگشت به خبر