برگزاری نود و چهارمین جلسه هیئت مدیره بانک تجارت و توسعه اکو (ETDB)

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۳۱ - ۹:۵
برگزاری نود و چهارمین جلسه هیئت مدیره بانک تجارت و توسعه اکو (ETDB)

نود و چهارمین جلسه هیئت مدیره بانک تجارت و توسعه اکو (ETDB) به تاریخ 21 ذوالقعده 1443 (1401/03/30) به صورت آنلاین تدویر گردید. در این جلسه رییس بانک تجارت و توسعه اکو و اعضای هیئت مدیره کشور های عضو حضورداشتند.

در این جلسه ابتداء صورت جلسه قبلی توسط اعضای هیئت مدیره به تصویب رسید. سپس گزارش های مالی و گزارش سالانه 2021 بانک مذکور توسط هیئت مدیره مورد تایید قرار گرفت.

متعاقبا سقف قرضه به تعدادی از  نهاد های مالی پاکستان تجدید نظر گردید و گزارش بازپرداخت قرضه های بانک ایکو  به تعدادی از پروژه های زیربنایی کشور عضو ایران ارائه گردید.

در اخیر پیرامون تصویب و تعدیل  تعدادی از مقررات و پالیسی های این بانک طبق آجندا بحث و تصامیم  لازم در زمینه اتخاذ گردید.

قابل تذکر است که این بانک با هدف ایجاد، ترویج و ارائه تسهیلات مالی و اعتباری برای توسعه تجارت  منطقه ای و همچنین تسریع توسعه اقتصادی کشورهای عضو در زیرمجموعه سازمان اکو تاسیس گردیده و مقر آن در استانبول ترکیه است. افغانستان درسال 2014 عضویت این بانک را بدست آورده است و در جلسات آن طور منظم اشتراک می کند.

د افغانستان بانک همواره کوشیده است تا در جهت تامین و بهبود روابط خویش با سازمان های مالی بین المللی و منطقه ای سهم فعال داشته و در جهت ایجاد تسهیلات بانکی و مالی هرچه بیشتر، نقش برازنده ایفا نماید.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر