تدویر جلسه با صندوق بین المللی پول در مورد تطبیق برنامه های مشترک اقتصادی

Mpoya
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ - ۹:۱۰
تدویر جلسه با صندوق بین المللی پول در مورد تطبیق برنامه های مشترک اقتصادی

 20حوت۱۳۹۹ محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک طی یک ویدیو کنفرانس با هیئت صندوق بین المللی پول از چگونگی تحقق و پیشرفت در مورد برنامه های مشترک اقتصادی ارائه معلومات نمود.

قابل یادآوری است که در این جلسه هر دو طرف پیرامون ادامه اصلاحات ساختاری، تقویت اقتصاد کلان و توسعه پالیسی ها، رشد و توسعه اقتصادی کشور در سال های آینده، کاهش تورم، نرخ ارز، تقویت همکاری های منطقه ای، کاهش فقر و شماری دیگر از موضوعات مهم نیز بحث نمودند.

همچنان، صندوق بین المللی پول و طرف افغانستان جهت زمینه سازی برای ایجاد ثبات مالی و اقتصادی روی شماری از شاخص های اقتصادی بحث و تبادل نظر نموده و در این بخش به همکاری های یک دیگر تأکید نمودند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر