رییس کُل د افغانستان بانک از نمایندگی بادغیس بازدید کرد

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۸ - ۱۲:۲۰
رییس کُل د افغانستان بانک از نمایندگی بادغیس بازدید کرد

5 ربیع‌الاول 1446- محترم نور احمد آغا، رییس کُل د افغانستان بانک، در ادامه دیدار هایش از نمایندگی‌های این بانک در ولایات مختلف، این‌بار از  نمایندگی بادغیس دیدار نمود.

در جریان این بازدید، رییس کُل د افغانستان بانک با مسئولین و کارمندان نمایندگی بادغیس از نزدیک دیدار کرد و از آنها خواست که با رعایت اصول صداقت، امانت داری و مسئولیت ‌پذیری، خدمات بانکی بهتری را به هموطنان عزیز ارائه نمایند. وی همچنین بر حضور به ‌موقع در وظایف و توجه به شفافیت در امور تأکید کرد و در مورد بهبود مؤثریت کاری و سایر مسائل مرتبط،  صحبت نمود.

رییس کُل د افغانستان بانک پس از شنیدن نظرات و پیشنهادات کارمندان نمایندگی متذکره، برای رسیدگی به مشکلات آنها و ایجاد هماهنگی بهتر در امور، دستور های لازم را صادر نمود.

قابل ذکر است که رییس کُل د افغانستان بانک از چند روز پیش به منظور ارزیابی فعالیت های نمایندگی‌های بانک، حل مشکلات و ارائه رهنمود های لازم به کارمندان، سفر خود به ولایات مختلف کشور را  آغاز کرده و تاکنون از چندین نمایندگی بانک در ولایات مختلف بازدید نموده است.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر