معاون اول د افغانستان بانک با رئیس اتاق‌ تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

Mpoya
شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۳۱
معاون اول د افغانستان بانک با رئیس اتاق‌ تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

۲ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری‌اش با محترم جیفری گریکو رئیس اتاق ‌ مشترک تجارت افغانستان و امریکا، دیدار نمود.

در این نشست، پیرامون تقویت سکتور خصوصی، افزایش سطح تجارت، گسترش ارتباطات بانکی متقابل، همکاری‌های مشترک و برخی موضوعات دیگر بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم صدیق‌الله خالد ضمن تأکید بر اهمیت سکتورهای بانکی و مالی در رشد اقتصادی کشور، اظهار داشت که د افغانستان بانک متعهد است در راستای توسعه اقتصادی کشور، از هیچ‌گونه تلاش دریغ نورزد.

معاون اول د افغانستان بانک از جانب این بانک  به تقویت برنامه‌های جلوگیری از پول‌شویی و عواید ناشی از جرایم، میکانیزه ‌سازی فعالیت‌های صرافان و عرضه‌کنندگان خدمات پولی و نیز حفظ تورم در سطح مطلوب، اطمینان داد.

وی افزود که در سه سال گذشته، سکتور بانکی افغانستان در زمینه روابط بانکی متقابل به پیشرفت‌های چشم‌گیر نایل شده و میزان تمویلات مالی ارائه‌ شده به مردم از سوی سکتور بانکی در مقایسه با سال گذشته، ۷۱ درصد افزایش داشته است. همچنان، تنها در سه ‌ماه اخیر سقف سپرده‌ها در سکتور بانکی ۷.۹ میلیارد افغانی افزایش یافته و بخش زیادی از مشکلات مربوط به انتقالات بین‌المللی پول نیز حل‌ شده است.

در ادامه محترم جیفری گریکو رئیس اتاق‌ مشترک تجارت افغانستان و امریکا گفت که طی سه سال گذشته شاهد تغییرات مثبت در بخش اقتصادی و سکتور بانکی افغانستان بوده ایم. وی همچنان از برگزاری یک کنفرانس در ماه آگست سال جاری میلادی با هدف گسترش ارتباطات بانکی خبر داد و از د افغانستان بانک برای اشتراک و سخنرانی در این کنفرانس دعوت به عمل آورد.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۵۷
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون بانک مرکزی ازبکستان دیدار کرد

۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ - محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری خویش با محترم ابرار میرزا اولیموف، معاون بانک مرکزی جمهوری ازبکستان، دیدار نمود.

در این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۷:۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با مسئولان بنیاد تضمین تمویلات افغانستان ( ای سی جی ایف) دیدار کرد

محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم دیرک جوزف تیسن معاون بنیاد تضمین تمویلات افغانستان (ای سی جی ایف)، و هیئت همراه وی دیدار کرد. هدف از این نشست، فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۸:۳۴
Background image

حریق بانکنوت‌های مندرس در زون شمال و شمال شرق د افغانستان بانک

 ۲۹محرم الحرام ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک به‌ منظور تسهیل در داد و ستدهای پولی   به ارزش مبلغ ۱،۱۴۱،۶۶۰،۰۰۰ (یک میلیارد و یکصد و چهل و یک میلیون و ششصد و شصت هزار) افغانی بانکنوت های مندرس. . .

بازگشت به خبر