تدویر جلسه با نماینده گان اداره مسفا

Mpoya
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۵ - ۱۳:۵۷
تدویر جلسه با نماینده گان اداره مسفا

2 جمادی الاول 1445 - د افغانستان بانک به منظور همکاری مشترک با اداره حمایت از سرمایه گذاری قرضه های کوچک برای افغانستان (مسفا) جلسه ای را با نماینده گان این اداره راه اندازی نمود. طی این جلسه پیرامون اعطای قرضه به هموطنان، تسهیلات مالی، استحکام و حمایت این سکتور و شماری از موضوعات مربوط، بحث و  تبادل نظر صورت گرفت.

محترم هدایت الله بدری سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک به جانب اداره مسفا وعده هر نوع همکاری مطابق به قوانین و مقررات بانک مرکزی را داده و یاد آوری نمود که د افغانستان بانک متعهد به فراهم نمودن تسهیلات مالی و بانکی برای هموطنان در سراسر کشور میباشد.

در قسمت دیگری این مجلس محترم نوراحمد آغا معاون اول د افغانستان بانک بر نقش موثر ادارات قروض کوچک در اقتصاد کشورها صحبت کرده و به نوبه خویش وعده همکاری داد. نمایندگان اداره مسفا با هماهنگی د افغانستان بانک در زمینه اعطای قروض به مردم و ایجاد تسهیلات لازم مالی وعده همکاری دادند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر