د افغانستان بانک متعهد به حفظ و ارتقای کارکنان مسلکی و مجرب است

Mpoya
شنبه ۱۴۰۱/۳/۲۱ - ۱۵:۳۸
د افغانستان بانک متعهد به حفظ و ارتقای کارکنان مسلکی و مجرب است

با توجه به اینکه منابع انسانی در هر سازمان عامل رشد، اثر بخشی و بهره وری به حساب می آید، هیئت رهبری دافغانستان بانک این اصل را با جدیت رعایت نموده و کادر های مسلکی و مجرب این بانک را حفظ و زمینه خوبی کاری را برای آنها مساعد ساخته اند.

هیئت رهبری د افغانستان بانک با در نظر داشت این اصل مهم اخیراً طی اقدامی چندین تن از کادر های مسلکی، با ظرفیت، مجرب و سابقه دار بانک را ارتقا داده که از اینطریق به هموطنان عزیز به معرفی گرفته می شوند.

محترم احمد جواد سداد:

محترم احمد جواد سداد ماستر اقتصاد سال 1393 پوهنتون کابل بوده که سند لیسانس اقتصاد را نیز در سال 1386 از همین پوهنتون بدست آورده است. محترم سداد در سال 1387 شامل د افغانستان بانک شده و چندین بست های مدیریتی را کار کرده و در سال 1397 از طریق رقابت آزاد به بست معاونیت سیاست پولی د افغانستان بانک ارتقا نمود.

 محترم احمد جواد سداد در جریان ماموریت خود در د افغانستان بانک در بسیاری جلسات تخنیکی و مذاکرات صندوق بین المللی پول منجانب افغانستان حضور فعال داشته و نیز کورس های زیاد آموزشی کوتاه مدت را در داخل و خارج افغانستان پیرامون طرح، تطبیق و اجرای سیاست های پولی فرا گرفته است.

محترم سداد با تعهد و حس خالصانه خدمت گذاری که به مردم و کشور خود دارد در جریان هشت ماه گذشته در کنار مردم خود مانده و با تعهد و پشت کار فعالیت خود را بحیث سرپرست آمریت عمومی سیاست پولی د افغانستان بانک به پیش برده است. هیئت رهبری د افغانستان بانک با توجه به ظرفیت مسلکی، تجربه کاری، تحصیلات عالی و حس وطندوستی محترم سداد،  اخیراً او را بحیث آمر عمومی سیاست پولی د افغانستان بانک ارتقا داده و موفقیت های مزید ایشان را در امر خدمتگذاری به مردم از بارگاه ایزد لایزال استدعا می نمایند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر