راه اندازی دومین پروسه حریق در زون غرب

Mpoya
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۰ - ۹:۱۱
راه اندازی دومین پروسه حریق در زون غرب

16 ربیع الثانی 1445- هیئت پروسه حریق بانکنوتهای مندرس افغانی که تحت ریاست محترم نوراحمد آغا معاون اول د افغانستان بانک به زون غرب سفر نموده بودند، در دومین روز کاری شان جمعاً مبلغ پنجصد و چهل و یک میلیون و یکصد و هشتاد هزار افغانی (541180000) بانکنوتهای مندرس افغانی را طبق طرزالعمل موجود در این زمینه و ماده 39 و 42 قانون د افغانستان بانک در ولایت هرات حریق نمودند. باید یادآور شد که این بانکنوتها شامل انواعیه های  20 و 50 افغانی می گردید.

محترم نور احمد آغا معاون اول د افغانستان بانک در جریان پروسه حریق گفت که د افغانستان بانک همواره تلاش نموده تا سهولت های لازم مالی و بانکی را برای هموطنان فراهم سازد. او همچنان تصریح کرد که روند جمعاوری بانکنوتهای مندرس و تعویض آن با بانکنوتهای جدید برای سهولت داد و ستد مردم روی دست گرفته شده است.

معاون اول د افغانستان بانک دلیل مندرس شدن زود هنگام بانکنوتها را نقده بودن بازار و عدم استفاده از سیستم های الکترونیک پرداخت و کارت های اعتباری، برخورد نادرست عده ای از شهروندان با شمارش پول و نگهداری پول در خانه به جای بانکها عنوان نموده، از مردم خواست تا به نگهداری بانکنوتهای افغانی توجه نمایند که قبل از موعد تعیین شده مندرس نشود.

قابل یادآوریست که بانکنوتهای مندرس جمعاوری شده در زون غرب در حضور هیئت متشکل از وزارت های مالیه و عدلیه، مسئولین و پرسونل امنیتی ولایت هرات، نماینده گان شعبات مختلف د افغانستان بانک و نهاد های مربوطه به کوره مخصوص انتقال و حریق گردید.

آخرین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۹:۲۳
Background image

میکانیزم تمویل پروژه‌های عام‌المنفعه از طریق بانک‌های تجارتی به امضا رسید

با حضورداشت معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخوند، میکانیزم تمویل پروژه‌های عام‌المنفعه از طریق مشارکت بانک‌های تجارتی میان د افغانستان بانک و وزارت محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۱۶:۵۳
Background image

د افغانستان بانک طی کنفرانس مطبوعاتی دستاوردهای مهم سال گذشته را با ملت شریک ساخت

 ۲۷ محرم الحرام ۱۴۴۷ - د افغانستان بانک به منظور پاسخگویی به ملت، طی برنامه تشریح دستاوردهای نهادهای امارتی در مرکز رسانه‌ های حکومت، دستاوردها و فعالیت‌ های مهم سال ۱۴۴۶ هجری قمری را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۱۳
Background image

د افغانستان بانک  بانکنوت‌های مندرس گرد آوری شده  از زون‌های مرکز، شرق و جنوب‌شرق را حریق نمود

۲۵ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷– د افغانستان بانک به ‌منظور ایجاد سهولت در معاملات و داد و ستد ها، مبلغ ۱،۰۰۹،۸۶۷،۰۰۰ (یک میلیارد، نه میلیون و هشت‌صد و شصت‌ و هفت هزار) افغانی بانکنوت‌های کهنه و. . .

بازگشت به خبر