سرپرست د افغانستان بانک نمایندگان شرکت های تادیاتی الکترونیک را به حضور پذیرفت

27 جدی 1399 – محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک با نمایندگان محترم از شرکت های تادیاتی الکترونیک دیدار نمود.
طی این دیدار هر یک از نمایندگان اشتراک کننده، مشکلات و چالش ها فرا راه اخذ جواز پرداخت های الکترونیک را حضور محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک پیشکش نموده و خواهان راه حل های مناسب گردیدند.
متعاقباً محترم اجمل احمدی ضمن ابراز اینکه د افغانستان بانک در تلاش است تا زمینه رشد پرداخت های الکترونیک را بمنظور ارائه سهولت های لازم تادیاتی در کشور فراهم نماید، وعده سپرد که به چالش های موجود در این زمینه رسیدگی صورت خواهد گرفت.
دافغانستان بانک بدینوسیله اطمینان میدهد که برای زمینه سازی و ایجاد بستر مناسب و معیاری برای رشد سیستم تادیات الکترونیک، تلاش های بی دریغ را در چوکات قوانین مرتبط به سکتور مالی و بانکی و تادیاتی کشور انجام خواهد داد.