سرپرست د افغانستان بانک طرزالعمل حمایت از تشبثات کوچک و متوسط را به شورای عالی اقتصادی ارائه نمود

Mpoya
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ - ۱۰:۵
سرپرست د افغانستان بانک طرزالعمل حمایت از تشبثات کوچک و متوسط را به شورای عالی اقتصادی ارائه نمود

20 حوت 1399 - جلسۀ شورای عالی اقتصادی تحت ریاست جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان برگزار شد که طی آن ضمن بحث روی موارد مختلف اقتصادی در زمینه تطبیق بسته تشویقی به تشبثات کوچک و متوسط صحبت و تبادل نظر صورت گرفت.

در این جلسه طرزالعمل حمایت از تشبثات کوچک و متوسط از جانب محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل دافغانستان بانک ارائه شد. محترم احمدی گفت که این طرزالعمل به منظور حمایت مالی و پولی به تشبثات کوچک و متوسط، افزایش حمایت از متشبثین زن ، ارائه حمایت فوری و اساس گذاشتن ساختار های حمایوی نهادی دراز مدت برای تشبثات کوچک و متوسط در چهار فصل و (۲۳) ماده ترتیب شده است.

شورای عالی اقتصادی طرزالعمل حمایت از تشبثات کوچک و متوسط را در پرنسیب تائید نمود و به ادارات مربوطه وظیفه سپرد تا طبقه بندی واضح را از آن عده متشبثین کوچک و متوسط که در دوره کرونا آسیب مالی دیده اند، انجام داده و همچنین طرزالعمل را به منظور چگونگی مدیریت کمک های مالی با در نظرداشت ولایات، ترتیب و به منصه اجراء قرار دهد.

در این جلسه رئیس جمهور کشور به وزارت مالیه نیز وظیفه سپرد تا بودجه مورد نیاز را جهت حمایت از تشبثات کوچک و متوسط در بودجه وسط سال مالی در نظر گیرد.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۴۳
Background image

تدویر بیست‌وسومین نشست سالانه بورد  خدمات مالی اسلامی، در شهر رباط  پایتخت  کشور مراکش

محترم نور احمد آغا سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک و هیئت همراه از تاریخ اول تا سوم ماه جولای سال روان میلادی در بیست‌وسومین نشست سالانه بورد خدمات مالی اسلامی در شهر رباط  پایتخت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۲
Background image

د افغانستان بانک 15 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

5 محرم‌ الحرام 1447 - د افغانستان بانک الی مبلغ (15) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز چهار شنبه مؤرخ 6 محرم‌ الحرام 1447(1404/04/11) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۷:۳۶
Background image

سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک عازم مراکش شد

۳ محرم‌ الحرام ۱۴۴۷ هـ ق – محترم نور احمد آغا سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک، در رأس یک هیئتی جهت اشتراک در کنفرانس سالانه خدمات مالی اسلامی، عازم کشور مراکش گردید.

این کنفرانس بین. . .

بازگشت به خبر