یک مقدار پول نقد بدست آمده از مقامات حکومت سابق، به د افغانستان بانک سپرده شد

Mpoya
چهارشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۴ - ۱۶:۱۸
یک مقدار پول نقد بدست آمده از مقامات حکومت سابق، به د افغانستان بانک سپرده شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۰- یک مقدار پول نقد که از اقامتگاه محترم امرالله صالح، معاون اول حکومت پیشین کشور و تعدادی از مقامات بلند رتبه اسبق بدست آمده بود، توسط مسئولین ا.ا.ا به د افغانستان بانک سپرده شد.

در کُل، مجموع این پول ها بالغ بر (12368246) دوازده میلیون و سه صد و شصت و هشت هزار و دو صد و چهل و شش دالر امریکایی و یک مقدار خشت طلا می شود که بخش زیادی آن از جای بود و باش امرالله صالح بدست آمده است.

مسئولین امارت اسلامی افغانستان حین تحویلی این پول و طلا به خزانه د افغانستان بانک خاطر نشان نمودند که آنها در همه عرصه ها متعهد به شفافیت اند و بنابر این پول های حصول شده از مقامات حکومت سابق را به خزانه د افغانستان بانک تسلیم کردند.

پول های حصول شده مربوط به مقامات عالی رتبه حکومت قبلی چون محترم امرالله صالح و تعداد از ادارات مربوط امنیت ملی می باشد که به گونه پول نقد و طلا در خانه های خود نگهداری می کردند، اما تا کنون معلوم نگردیده که این مقدار پول و طلا را چگونه و برای کدام مقصد نگهداری می کردند.

امارت اسلامی افغانستان متعهد به شفافیت بوده که براساس آن پول های نقد بدست آمده از چهره های متبارز سیاسی حکومت قبلی را به خزانه ملی می سپارد.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۷:۱۴
Background image

جلسه شورای عالی د افغانستان بانک برگزار شد

۱۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک و معاون شورای عالی این بانک، برگزار گردید، طی این جلسه پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و ای سی جی ایف به امضا رسید

۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ - تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و مؤسسه بین‌المللی بنیاد اعتباری افغانستان طی نشستی در تالار شورای عالی د افغانستان بانک، به امضا رسید.

محترم صدیق‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

بازگشت به خبر