تدویر جلسه بمنظور دسترسی بیشتر مردم به خدمات مالی

Mpoya
شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - ۱۵:۱۹
تدویر جلسه بمنظور دسترسی بیشتر مردم به خدمات مالی

18 جدی 1400 جلسۀ تحت رهبری محترم صدیق الله خالد آمر عمومی دفتر ریاست با نمایندگاناتحادیه بانک های افغانستان و نمایندگان بانک های تجارتی در مورد توسعه خدمات مالی( فعال سازی ماشین های ATM، POS، و بانکداری از طریق موبایل بدون ضرورت به انترنت) برگزار شد.

در این جلسه مشکلات و پیشنهادات نمایندگان بانک های تجارتی در خصوص توسعه خدمات مالی و فعال سازیماشین های خودپرداز ای تی ایم مطرح و تبادل نظر صورت گرفت.

لازم به ذکر است که در این جلسه محترم صدیق الله خالد آمر عمومی دفتر ریاست د افغانستان بانک در مورد اهمیتتوسعه خدمات مالی در کشور صحبت نموده و خاطرنشان ساخت که د افغانستان بانک متعهد است که به هر گوشه و کنار کشور خدمات مالی و بانکی را توسعه دهد.  محترم خالد همچنان گفت که د افغانستان بانک به مشکلات بانک های تجارتی در پرتو قوانین و مقررات رسیدگی خواهد کرد.

د افغانستان بانک یک بار دیگر به مردم عزیز اطمینان می دهد که تلاش ها برای نورمال ساختن وضعیت سکتور بانکی با جدیت روان است و انشاالله به زودی نتایج ملموس خواهد داشت.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر