رییس کُل د افغانستان بانک  با سفیر چین مقیم کابل پیرامون همکاری های مالی و بانکی صحبت نمود

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۱۳
رییس کُل د افغانستان بانک  با سفیر چین مقیم کابل پیرامون همکاری های مالی و بانکی صحبت نمود

۴ ذوالحجة الحرام  ۱۴۴۶ – محترم نور احمد آغا سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک، طی دیداری با سفیر کشور چین، محترم جاو شینګ، پیرامون گسترش همکاری‌های مالی و بانکی میان دو کشور، بحث و تبادل نظر کرد.

محترم نور احمد آغا طی این دیدار کشور چین را یکی از همسایگان خوب و مهم افغانستان خواند و از همکاری‌های این کشور به ‌ویژه در بخش اقتصادی به نیکویی یاد آوری نموده افزود  که د افغانستان بانک در چهار سال اخیر توانسته است با شماری از نهادهای معتبر مالی و بانکی بین‌المللی روابط مؤثری برقرار کند و تعهد دارد تا این روابط را بیشتر توسعه و تقویت بخشد.

سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک در ادامه گفت که د افغانستان بانک تلاش دارد تا همکاری‌های تخنیکی در بخش مالی و بانکی را افزایش داده و زمینه‌ی بیشتر و مطمئن‌تری برای سرمایه‌گذاری فراهم نماید تا از اینطریق سهولت‌هایی برای تجار ایجاد و در بخش ارتقای ظرفیت‌ها و سایر موضوعات مرتبط اقدامات عملی را روی ‌دست گیرد.

وی تأکید کرد که هدف نهایی این تلاش‌ها ایجاد زمینه‌ی مناسب برای سرمایه‌گذاری داخلی، فراهم‌ سازی سهولت‌ها برای تجار، ارائه خدمات بهتر مالی و بانکی و رسانیدن این خدمات به تمام نقاط کشور است.

محترم جاو شینګ سفیر چین نیز در این دیدار از آمادگی کشورش برای گسترش همکاری‌ها اطمینان داد گفت که چین می‌خواهد در بازسازی اقتصادی افغانستان نقش مثبت ایفا کند. وی تأکید کرد که روابط میان دو کشور باید بر پایه همکاری‌های بیشتر توسعه یابد.

شایان ذکر است که در این دیدار، محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، نیز حضور داشته و در خصوص موضوعات تخنیکی مرتبط با نشست، با اشتراک ‌کنندگان بحث و گفت‌وگو نمود.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۷:۱۲
Background image

تدویر جلسه شورای عالی د افغانستان بانک

جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا، رئیس کُل  د افغانستان بانک و رئیس شورای عالی،  در دفتر مرکزی د افغانستان بانک برگزار گردید.

محترم نور احمد آغا در آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۶:۴۱
Background image

هیئت د افغانستان بانک از چهار ولایت زون جنوب غرب دیدار نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک به زون جنوب‌غرب سفر کرد و از فعالیت‌های زون، نمایندگی‌های تحت اثر، نمایندگی های بانک‌های تجارتی و صرافی ها، دیدار نمودند.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۵۹
Background image

دیدار هیئت رهبری د افغانستان بانک با بنیانگذار بنیاد عزیزی

محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک و محترم صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک با محترم میرویس عزیزی، بنیانگذار بنیاد عزیزی دیدار نموده و پیرامون توسعه هرچه بیشتر سکتور. . .

بازگشت به خبر