سرپرست د افغانستان بانک جلسۀ آنلاینی را با مقامات سیتی بانک امریکا تدویر نمود

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۷:۲۲
سرپرست د افغانستان بانک جلسۀ آنلاینی را با مقامات سیتی بانک امریکا تدویر نمود

22 سرطان 1400- محترم اجمل احمدی سرپرست د افغانستان بانک طی یک ویدیو کنفرانس با مقامات سیتی بانک امریکا در زمینه دوام همکاری های تخنیکی و مراودات بانکی آن بانک با افغانستان گفتگو نمود.

محترم اجمل احمدی در آغاز وضعیت کُلی اقتصادی افغانستان را بصورت مختصر به بحث گرفته و متعاقباً ضمن قدردانی و امتنان از همکاری های قبلی سیتی بانک با افغانستان بخصوص با سکتور بانکی کشور، بر دوام همکاری های ایشان در زمینه بهبود هرچه بیشتر روابط بانکی تاکید ورزید.

نماینده گان ارشد اشتراک کننده از سوی سیتی بانک در این جلسه، از هر نوع همکاری تخنیکی، تشریک معلومات و تجارب و برقراری ارتباطات موثر بانکی با افغانستان ابراز موافقه و آماده گی نمودند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱
Background image

تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و ای سی جی ایف به امضا رسید

۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ - تفاهم‌نامه همکاری میان د افغانستان بانک و مؤسسه بین‌المللی بنیاد اعتباری افغانستان طی نشستی در تالار شورای عالی د افغانستان بانک، به امضا رسید.

محترم صدیق‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۳
Background image

نمونه های بانکنوت های مندرس

بانکنوت های که دارای خصوصیات ذیل باشند، در جمع بانکنوت های مندرس محسوب و قابل تعویض می باشند:

هموطنان عزیز می توانند این نوع بانکنوت ها را در مرکز و ولایات کشور در نمایندگی های د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

د افغانستان بانک ۶۶۰.۲ میلیون افغانی بانکنوت های مندرس جمع‌آوری‌شده از سه زون را حریق نمود

۲ ربیع الثانی ۱۴۴۸ – د افغانستان بانک بمنظور مدیریت سالم نظام پولی کشور و ایجاد سهولت هرچه بیشتر در داد و ستد، به مبلغ ۶۶۰,۲۰۰,۰۰۰ (ششصد و شصت میلیون و دوصد هزار) بانکنوت های مندرس جمع. . .

بازگشت به خبر