افتتاح برنامه پرداخت معاشات از طریق تیلفون در حضورداشت رئیس جمهور!

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۱ - ۱۶:۱۸
افتتاح برنامه پرداخت معاشات از طریق تیلفون در حضورداشت رئیس جمهور

در حضورداشت رئیس جمهور محمد اشرف غنی برنامه پرداخت معاشات از طریق تیلفون، صبح امروز در ارگ افتتاح شد.

ابتدا اجمل احمدی سرپرست دافغانستان بانک، گفت که این برنامه مهم انتقال پول از طریق تیلفون های معمولی بدون انترنت است و از این پس تمام کارمندان ملکی و نظامی با داشتن تیلفون های عادی میتوانند حساب های شان را بررسی نمایند و معاش خویش را به خانواده و هرکسی که بخواهند، انتقال دهند.

پس از اجرای عملی این برنامه در حضورداشت رئیس جمهور از سوی تیم تخنیکی د افغانستان بانک، رئیس جمهور غنی ضمن تشکر از مسئولین بانک متذکره، این برنامه را پیشرفت اساسی و گام تاریخی خواند.

رئیس جمهور کشور این سیستم را در جلوگیری از فساد و ایجاد شفافیت مهم عنوان کرده، گفت که منسوبین نیروهای امنیتی و دفاعی از این بعد معاشات شان را می توانند به آسانی به خانواده های شان ارسال نمایند. وی افزود که این سیستم و تجربه در افریقا موفق بوده است.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

د افغانستان بانک به اطلاع هموطنان عزیز می‌رساند که به‌منظور ارایه خدمات بهتر، آسان‌تر و سریع‌تر، فعالیت‌های سیستم بین‌البانکی  (ACSS)  ای سی ایس ایس از این پس به‌صورت ۲۴ ساعته فعال می. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۳۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۶:۹
Background image

تدویر جلسه تحت رهبری د افغانستان بانک به منظور  گسترش پرداخت‌های الکترونیکی و جمع‌آوری دیجیتلی عواید 

۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ - نشستی تحت ریاست  محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک با اتحادیه و مؤسسات پول الکترونیک افغانستان برگزار گردید. در این نشست موضوعات مربوط به تطبیق حکم. . .

بازگشت به خبر