تدویر جلسه بورد نظارت شرعی د افغانستان بانک

Mpoya
شنبه ۱۴۰۱/۳/۷ - ۱۶:۳۳
تدویر جلسه بورد نظارت شرعی د افغانستان بانک

28 شوال 1443- جلسه بورد نظارت شرعی د افغانستان بانک به ریاست محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم د افغانستان بانک تدویر شد که در آن موضوعات مختلف مربوط به بانکداری اسلامی مورد بحث قرار گرفت.

در این جلسه محترم عبدالقدیر احمد معاون دوم د افغانستان بانک خاطرنشان کرد که بانکداری اسلامی در کشور رو به رشد و توسعه است و انتظار می رود که به زودی بانکداری متعارف به بانکداری اسلامی تبدیل شود. وی افزود که رهبری د افغانستان بانک متعهد است که برای توسعه بانکداری اسلامی در کشور با بورد نظارت شرعی همکاری های همه جانبه نماید.

محترم عبدالقدیر احمد یادآوری نمود که کار بالای تغییر بانکداری متعارف به بانکداری اسلامی جریان دارد که در نتیجه آن بانکداری اسلامی در کشور بیشتر از گذشته توسعه یافته و مردم با اطمینان کامل در آن سرمایه گذاری خواهند کرد.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۲
Background image

د افغانستان بانک 15 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

5 محرم‌ الحرام 1447 - د افغانستان بانک الی مبلغ (15) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز چهار شنبه مؤرخ 6 محرم‌ الحرام 1447(1404/04/11) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۷:۳۶
Background image

سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک عازم مراکش شد

۳ محرم‌ الحرام ۱۴۴۷ هـ ق – محترم نور احمد آغا سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک، در رأس یک هیئتی جهت اشتراک در کنفرانس سالانه خدمات مالی اسلامی، عازم کشور مراکش گردید.

این کنفرانس بین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با رئیس اتاق‌ تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

۲ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری‌اش با محترم جیفری گریکو رئیس اتاق ‌ مشترک تجارت افغانستان و امریکا، دیدار نمود.

در این نشست، پیرامون. . .

بازگشت به خبر