تدویر دومین جلسۀ شورای عالی د افغانستان بانک طی سال مالی 1400

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۳ - ۱۴:۴
تدویر دومین جلسۀ شورای عالی د افغانستان بانک طی سال مالی 1400

13 سرطان 1400 - شورای عالی د افغانستان بانک که عالیترین مرجع تصمیم گیری این بانک است، امروز دومین جلسة نوبتی سال مالی 1400 خود را برگزار نمود.

این جلسه تحت ریاست محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک و با اشتراک سایر اعضای شورای عالی د افغانستان بانک از راه دور به شکل آنلاین تدویریافت.

در این جلسه در رابطه به وضعیت اقتصادی افغانستان، چگونگی تطبیق سیاست پولی، عملکرد نظام بانکی و نظارت بر آن، توسعه و میکانیزه سازی سکتور غیر بانکی کشور، تسریع روند دیجیتل سازی تادیات، توسعه سیستم بانکداری و یک سلسله موضوعات اداری مرتبط به د افغانستان بانک بحث و تبادل نظر صورت گرفته و فیصله های لازم در روشنی احکام قانون د افغانستان بانک بعمل آمد.

باید یاد آور شد که طی این جلسۀ شورای محترم عالی بانک دو طرزالعمل کاری جدید برای شعبات بانک نیز منظور گردیده و از طرزالعمل های منظور شده قبلی 18 طرزالعمل آن در بعضی ساحات تعدیل گردیده و مجدداً منظور شد.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

د افغانستان بانک به اطلاع هموطنان عزیز می‌رساند که به‌منظور ارایه خدمات بهتر، آسان‌تر و سریع‌تر، فعالیت‌های سیستم بین‌البانکی  (ACSS)  ای سی ایس ایس از این پس به‌صورت ۲۴ ساعته فعال می. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۳۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۶:۹
Background image

تدویر جلسه تحت رهبری د افغانستان بانک به منظور  گسترش پرداخت‌های الکترونیکی و جمع‌آوری دیجیتلی عواید 

۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ - نشستی تحت ریاست  محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک با اتحادیه و مؤسسات پول الکترونیک افغانستان برگزار گردید. در این نشست موضوعات مربوط به تطبیق حکم. . .

بازگشت به خبر