تدویر نشست پیرامون  فعالیت مجدد انستیتوت مالی و  بانکی افغانستان

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۹:۵
تدویر نشست پیرامون  فعالیت مجدد انستیتوت مالی و  بانکی افغانستان

۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۶ جلسه ای تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با حضور سهامداران انستیتوت مالی و بانکی افغانستان، اداره مسفا، و رئیس اجرایی اتحادیه بانک‌های افغانستان برگزار شد.

محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، طی سخنانی دوباره فعال‌سازی این انستیتوت را بسیار ارزشمند دانست و افزود که د افغانستان بانک در تلاش است تا بانکداری اسلامی را در کشور توسعه دهد. به همین جهت، فعال شدن مجدد این انستیتوت می‌تواند نقش مهمی در ارتقای مهارت‌ها و دانش مسلکی کارمندان بانک‌ها ایفا کند.

وی تأکید کرد که د افغانستان بانک متعهد به تقویت سکتور بانکی و ارائه خدمات بهتر به شهروندان گرامی است، و تصمیم به فعال‌سازی مجدد این انستیتوت نیز در راستای همین هدف گرفته شده است.

در این جلسه، موضوعاتی مانند تأمین مالی، برنامه‌های آموزشی، ساختار تشکیلاتی، عواید و مصارف، ایجاد و تقویت روابط با مراکز علمی داخلی و خارجی، همکاری‌های فنی، ایجاد زمینه رقابت سالم، تبادل اطلاعات و تجارب، و ارائه خدمات آموزشی معیاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین، کمیته ‌ای برای تهیه اساسنامه این انستیتوت تشکیل شد تا پس از تدوین آن، فعالیت‌های انستیتوت بر اساس این اساسنامه به پیش برده شود.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۳۴
Background image

هموطنان عزیز!

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۶:۹
Background image

تدویر جلسه تحت رهبری د افغانستان بانک به منظور  گسترش پرداخت‌های الکترونیکی و جمع‌آوری دیجیتلی عواید 

۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ - نشستی تحت ریاست  محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک با اتحادیه و مؤسسات پول الکترونیک افغانستان برگزار گردید. در این نشست موضوعات مربوط به تطبیق حکم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۶:۲۱
Background image

تدویر جلسه تحت ریاست معاون اول د افغانستان بانک با رؤسای بانکهای تجارتی

۱۴ رجب المرجب ۱۴۴۷- نشستی به ریاست محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با اتحادیه بانک‌های تجارتی و رؤسای بانک‌های تجارتی برگزار گردید.

در این نشست، در مورد رهنمود عمومی. . .

بازگشت به خبر