تلاش در جهت ترویج هر چه بیشتر پول ملی از طریق مقامات ولایتی زون جنوبشرق

Mpoya
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۰ - ۱۱:۵۴
تلاش در جهت ترویج هر چه بیشتر پول ملی از طریق مقامات ولایتی زون جنوبشرق

مسؤلان زون جنوبشرق د افغانستان بانک به تاسی از مفاد طرح ترویج پول افغانی برای سال مالی 1398 با مقامات ولایتی، شورا های ولایتی و مسؤلان معارف  ولایت پکتیا دیدار های جداگانۀ را راه اندازی نموده و روی تبلیغ و ترویج پول ملی حین داد و سُتد های داخلی و چگونگی جلوگیری از مندرس شدن زود هنگام آن بحث وگفتگو نمودند. در این دیدار ها ابتدا مسؤلان زون جنوبشرق دافغانستان بانک در رابطه به پروسه ترویج پول افغانی و شیوه های نگهداشت آن  صحبت نموده و از مقام ولایت  پکتیا خواستند تا  به ادارات مربوطه هدایت دهند که در پروسه ترویج پول افغانی که یک روند ملی می باشد  با د افغانستان بانک همکاری نمایند.

سپس مقامات ولایت پکتیا و رئیس شورای ولایتی و مسؤلان معارف آن ولایت وعده سپردند که در پروسه ملی ترویج پول افغانی با دافغانستان بانک از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.

آخرین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۱۷
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

۱۴۴۷/۰۸/۰۲

محترم فیض احمد خوافی ولد حیات الله ولدیت حبیب الله مسکونه ولایت هرات درخواستی مؤرخ ۲۲/۰۹/۱۴۰۴ خویش را جهت اخذ جواز فعالیت بانکداری در کشور به د افغانستان بانک ارایه نموده. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

د افغانستان بانک به اطلاع هموطنان عزیز می‌رساند که به‌منظور ارایه خدمات بهتر، آسان‌تر و سریع‌تر، فعالیت‌های سیستم بین‌البانکی  (ACSS)  ای سی ایس ایس از این پس به‌صورت ۲۴ ساعته فعال می. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۳۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

بازگشت به خبر