د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس را جمع آوری و حریق نمود

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۷:۱۳
د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس را جمع آوری و حریق نمود

 ۱۴ شعبان المعظم ۱۴۴۷— د افغانستان بانک به منظور ایجاد سهولت در داد و ستد مردم طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۸۸،۱۴۰،۰۰۰ (پنجصد و هشتاد و هشت میلیون و یکصد و چهل هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از بازار جمع ‌آوری نموده و بعد از شمارش و کنترول دقیق، تحت نظر هیئت موظف به رهبری محترم ملا محمد آخند، معاون دوم د افغانستان بانک، در ولسوالی ده ‌سبز ولایت کابل حریق نمود. این بانکنوتها شامل انواعیه های ۱۰، ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۵۰۰ افغانی بود.

محترم مُلا محمد آخند، معاون دوم د افغانستان بانک اظهار داشت که د افغانستان بانک متعهد است تا برای انجام معاملات اقتصادی آسان و مطمئن، وقتا فوقتا بانکنوتهای مندرس و نامناسب را از بازار جمع ‌آوری نموده، طبق طرزالعمل‌ های مربوطه حریق نماید. وی افزود که در بدل بانکنوتهای مندرس، بانکنوتهای جدید به بازار تزریق می‌ گردد تا هموطنان عزیز بتوانند بدون تأخیر معاملات روزمره خویش را انجام دهند. محترم  مُلا محمد آخند از هموطنان خواست تا در استفاده درست از بانکنوتهای افغانی مسئولیت خود را ادا کنند تا بانکنوتهای افغانی قبل از زمان مشخص مندرس نشوند.

قابل یادآوری است که این بانکنوت ها در حضور نمایندگان وزارت های عدلیه و مالیه و ادارات امنیتی بعد از بارگیری از سوی هیئت موظف در کوره های مخصوص به صورت یک بار حریق گردید.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۵۶
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

به اطلاع همه تجار، شرکت‌ها و نهادهای قراردادی محترم رسانیده می‌شود، تضمین‌های بانکی‌ که در دوره اداره قبلی به منظور تضمین پروژه‌ها و قراردادها در بانک‌ها گذاشته شده بود و پس از حاکمیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۶:۱۸
Background image

هیئت د افغانستان بانک از زون‌های شمال و شمال‌شرق بازدید نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، به زون‌های شمال و شمال‌شرق سفر نموده و از فعالیت های نمایندگی‌های تحت اثر د افغانستان بانک بازدید نمود؛ این سفر با هدف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۵۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در این اواخر گزارش های وجود دارند که  برخی از اشخاص در معاملات روزمره اقتصادی از پذیرش بانکنوت ها و سکه های ۱، ۲ و ۵ افغانی امتناع میورزند. بدینوسیله به آگاهی عموم هموطنان رسانیده میشود. . .

بازگشت به خبر