مواصلت بسته 40 میلیون دالری کمک های بشردوستانه به کشور

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۹ - ۱۴:۴۱
مواصلت بسته 40 میلیون دالری کمک های بشردوستانه به کشور

2 محرم الحرام 1444 به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی بسته نقدی 40 میلیون دالر امریکایی امروز به کابل رسید و به یکی از بانک های تجارتی کشور تحویل داده شد.

د افغانستان بانک ضمن ابراز امتنان و قدردانی از کمک های جامعه جهانی، از آنها می خواهد که در سایر زمینه ها با افغانستان تعامل و همکاری داشته باشند و از این طریق به مردم افغانستان کمک کنند.

قابل ذکر است که د افغانستان بانک به عنوان بانک مرکزی کشور به دنبال روابط خوب با تمام نهادهای مالی و بانکی می باشد و انتظار دارد که جامعه جهانی نیز با این بانک روابط بانکی بهتری داشته و تسهیلات لازم مراودات بانکی را با افغانستان از سر گیرند.

آخرین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۱
Background image

د افغانستان بانک بانکنوتهای مندرس زون غرب را جمع آوری و حریق نمود

۲۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷-  د افغانستان بانک طبق طرزالعمل ‌های مربوطه، به ارزش ۵۳۷،۷۴۶،۰۰۰ (پنجصد و سی و هفت میلیون و هفت صد و چهل و شش هزار) افغانی بانکنوتهای مندرس را از زون غرب جمع آوری. . .

بازگشت به خبر