اعلامیه مطبوعاتی د افغانستان بانک

Mpoya
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۱۳:۱۷
اعلامیه مطبوعاتی د افغانستان بانک

د افغانستان بانک بدینوسیله از تجار، صرافان، آنانیکه  مصروف کار سنگهای قیمتی اند و هموطنان عزیز تقاضا می کند که مفاد مندرج اعلامیه مطبوعاتی مقام محترم ریاست الوزرا پیرامون استفاده از پول افغانی در معاملات اقتصادی و داد و ستد ها، انتقال اسعار به خارج کشور، جلوگیری از قاچاق اسعار، طلا، سنگ های قیمتی، آثار باستانی و آوردن پول های کشور های منطقه به افغانستان را مد نظر داشته و برای ارج گذاری به ارزش های ملی از این پروسه حمایت نمایند.

د افغانستان بانک مطمئن است که این اقدام نیک به خیر و فلاح مردم افغانستان بوده و نقش موثری در راستای تحکیم و ثبات هر چه بیشتر ارزش پول افغانی در مقابل اسعار داشته و در سطح کُل منافع علیای کشور را تآمین می نماید.

د افغانستان بانک منحیث بانک مرکزی کشور یک بار دیگر به تجدید تعهدات خود به شرکای ملی و بین المللی برای داشتن یک سیستم سالم مالی و بانکی پرداخته و در محدوده صلاحیت های کاری اش از هر نوع پروسه مفید و موثر که منتج به تامین منافع عامه می شود، حمایت می کند.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۲
Background image

د افغانستان بانک 15 میلیون دالر امریکایی را لیلام میکند

5 محرم‌ الحرام 1447 - د افغانستان بانک الی مبلغ (15) میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز چهار شنبه مؤرخ 6 محرم‌ الحرام 1447(1404/04/11) بطور لیلام بفروش می رساند. بدینوسیله از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۷:۳۶
Background image

سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک عازم مراکش شد

۳ محرم‌ الحرام ۱۴۴۷ هـ ق – محترم نور احمد آغا سرپرست ریاست‌ کُل د افغانستان بانک، در رأس یک هیئتی جهت اشتراک در کنفرانس سالانه خدمات مالی اسلامی، عازم کشور مراکش گردید.

این کنفرانس بین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با رئیس اتاق‌ تجارت افغانستان و امریکا دیدار کرد

۲ محرم ‌الحرام ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک، در دفتر کاری‌اش با محترم جیفری گریکو رئیس اتاق ‌ مشترک تجارت افغانستان و امریکا، دیدار نمود.

در این نشست، پیرامون. . .

بازگشت به خبر