بانکنوتهای جمع آوری شده زونهای مرکز، شرق و جنوب شرق حریق گردید

Mpoya
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۶:۴۶
بانکنوتهای جمع آوری شده زونهای مرکز، شرق و جنوب شرق حریق گردید

15 جمادی الثانی 1446 د افغانستان بانک به منظور ایجاد سهولت در داد و ستد مردم به ارزش 840,650,000 (هشت صد و چهل میلیون و شش صد و پنجاه هزار) افغانی بانکنوت های مندرس را حریق نمود. این بانکنوت ها به رهبری محترم ملا محمد آخند معاون دوم د افغانستان بانک تحت نظر هیئت موظف بعد از شمارش دقیق و کنترول حریق گردید. این بانکنوتها شامل انواعیه های 10، 20، 50، 100، 500، 1000 افغانی می گردید که از زون های مرکز، شرق (ننگرهار) و جنوب شرق (گردیز) جمع آوری شده بود.

محترم ملا محمد آخند معاون دوم د افغانستان بانک همکاری هموطنان عزیز در نگهداری و استفاده درست از بانکنوت های افغانی را مهم دانسته و از آنان خواست تا در جلوگیری از کهنه شدن سریع بانکنوت های افغانی توجه نموده، از بکسک جیبی استفاده نمایند و از شمارش پول با دست های چرب و آلوده خودداری کنند، زیرا چاپ مجدد آن هزینه زیادی دارد.

قابل یادوری است که این بانکنوت ها در حضور نمایندگان وزارت های عدلیه و مالیه و ادارات امنیتی بعد از بارگیری از سوی هییت موظف در کوره های مخصوص به صورت یک بار حریق گردید.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر