بانکنوتهای جمع آوری شده مرکز و زون جنوب شرق حریق گردید

Mpoya
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۳۰ - ۱۰:۵۰
بانکنوتهای جمع آوری شده مرکز و زون جنوب شرق حریق گردید

6 جمادی الثانی 1445 د افغانستان بانک به منظور ایجاد سهولت در داد و ستد طبق صراحت مفاد 39 و 42 قانون د افغانستان بانک و طرزالعمل مربوطه به ارزش 000،436،218،1 (یک میلیارد دو صد و هجده میلیون  چهار صد و سی و شش هزار) افغانی بانکنوت های مندرس را حریق نمود. این بانکنوت ها به رهبری محترم هدایت الله بدري سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک تحت نظر هیئت موظف بعد از شمارش دقیق و کنترول حریق گردید. این بانکنوتها شامل انواعیه های 1، 2، 5، 10، 20، 50، 100، 500، 1000 افغانی می گردید که از مرکز و زون جنوب شرق (گردیز) جمع آوری شده بود.

محترم هدایت الله بدري سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک گفت که افغانی هویت ملی ماست و از شهروندان خواست تا بانکنوتهای افغانی را به بهترین شیوه نگهداری نموده و از مندرس شدن زودهنگام آن جلوگیری کنند. محترم هدایت الله بدری افزود که دلیل زودهنگام مندرس شدن بانکنوتهای افغانی عدم استفاده از کارتهای بانکی و شمارش پول با دستان چرب و آلوده از سوی بعضی از هموطنان ما، می باشد.

در این پروسه محترم ملا محمد آخوند معاون دوم د افغانستان بانک و محترم عبدالواحد جبارخیل آمر عمومی عملیات بانکی نیز اشتراک نموده بودند.

باید گفت که د افغانستان بانک به منظور تسهیل در معاملات، وقتاً فوقتاً بانکنوتهای مندرس افغانی را از بازار جمع آوری نموده، در عوض بانکنوتهای جدید توزیع می نماید و در مطابقت با قوانین و مقررات بانکنوتهای مندرس را حریق می کند.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر