تدویر ورکشاپ آموزشی برای صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی

Mpoya
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۹ - ۱۲:۵۲
تدویر ورکشاپ آموزشی برای صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی

کابل، 28 عقرب1398 د افغانستان بانک ورکشاپ آموزشی را برای صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی که در پروسه لیلام اسعار، اشتراک می ورزند، راه  اندازی نمود.

طی این ورکشاپ  برای عرضه کننده گان خدمات پولی، پیرامون انجام معاملات مطابق قوانین و مقررات، دریافت اسناد مربوطه  و هدف از نظارت بر معاملات آنها معلومات داده شد. محترم شاپور میاخیل مدیر نظارت از صرافان و عرضه کننده گان خدمات پولی آمریت عمومی نظارت امور مالی د افغانستان بانک، طی این ورکشاپ گفت که هدف از نظارت صرافان و عرضه کننده گان خدمات پولی، به میان آوردن شفافیت و حسابدهی میباشد.

محترم میاخیل افزود که نخستین بار است که از صرافان و عرضه کنندگان خدمات پولی که در پروسه لیلام اسعار اشتراک می ورزند، نظارت صورت میگیرد که این روند بدون شک باعث شفافیت و تسهیل دسترسی بیشتر به خدمات پولی را بمیان خواهد آورد.

لازم به ذکر است که شرکت کنندگان این ورکشاپ سوالات، پیشنهادات و نظرات خود را با کارمندان مسؤل د افغانستان بانک، مطرح نموده که به سوالات آنها پاسخ داده شد.

قابل یاد آوریست که در این ورکشاپ بر علاوه شماری از کارمندان آمریت نظارت امور مالی، به تعداد 70 تن از صرافان و عرضه کنند گان خدمات پولی، اشتراک ورزیده بودند.

آخرین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۷:۱۲
Background image

تدویر جلسه شورای عالی د افغانستان بانک

جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا، رئیس کُل  د افغانستان بانک و رئیس شورای عالی،  در دفتر مرکزی د افغانستان بانک برگزار گردید.

محترم نور احمد آغا در آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۶:۴۱
Background image

هیئت د افغانستان بانک از چهار ولایت زون جنوب غرب دیدار نمود

هیئتی تحت ریاست محترم صدیق‌الله خالد معاون اول د افغانستان بانک به زون جنوب‌غرب سفر کرد و از فعالیت‌های زون، نمایندگی‌های تحت اثر، نمایندگی های بانک‌های تجارتی و صرافی ها، دیدار نمودند.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۵۹
Background image

دیدار هیئت رهبری د افغانستان بانک با بنیانگذار بنیاد عزیزی

محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک و محترم صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک با محترم میرویس عزیزی، بنیانگذار بنیاد عزیزی دیدار نموده و پیرامون توسعه هرچه بیشتر سکتور. . .

بازگشت به خبر