دیدار سرپرست د افغانستان بانک با یکتن از اعضای رهبری شورای همبستگی صرافان

Mpoya
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۳ - ۷:۵۰
دیدار سرپرست د افغانستان بانک با یکتن از اعضای رهبری شورای همبستگی صرافان

12 سرطان 1400- محترم اجمل احمدی سرپرست د افغانستان بانک در دفتر کاری شان با محترم حاجی احمد شاه حکیمی یکتن از اعضای هیئت رهبری شورای همبستگی صرافان دیدار نموده و روی میکانیزه سازی فعالیتهای صرافان و عرضه کننده گان خدمات پولی گفتگو نمودند.

طی این دیدار، ابتدا محترم حکیمی پیرامون رسیده گی به مشکلات و  پیشنهاد های صرافان و عرضه کننده گان خدمات پولی در پرتو قوانین و مقرره های مرتبط صحبت نموده و از رهبری د افغانستان بانک تقاضا نمود تا در زمینه همکاری نمایند.

سپس، محترم اجمل احمدی سرپرست ریاست کُل د افغانستان بانک صحبت نموده، گفت که د افغانستان بانک بمنظور تقویه و معیاری سازی فعالیتهای صرافی و عرضه کننده گان خدمات پولی و بهبود و انکشاف فعالیتهای این سکتور، متعهد بوده و همواره در تلاش است تا زمینه های مناسب و معقولی را برای رشد سکتور غیر بانکی در کشور فراهم نماید.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر