د افغانستان بانک به اصل مسلک و حفظ کادرهای مسلکی متعهد است

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۱ - ۱۶:۱۲
د افغانستان بانک به اصل مسلک و حفظ کادرهای مسلکی متعهد است

چنانچه آگاهی دارید، با توجه به مشکلات قبلی و نیز از اثر تحولات اخیر تعدادی از بست های د افغانستان بانک خالی گردیده بود. د افغانستان بانک برای جلوگیری از سکتگی در کار و تسریع و تسهیل امور، با درنظرداشت اصل قانونمندی و تعهدی که نسبت به حفظ کیفیت کاری و ارائه خدمات خویش دارد، پس از ترتیب و تنظیم فهرست دقیق از متقاضیان واجد شرایط، اقدام به برگزاری آزمون و آغاز پروسه استخدام کارکنان جدید التقرر نمود که در نتیجه اکثر بست های متذکره از طریق پروسه رقابت آزاد تکمیل و افراد شایسته با توجه به تحصیلات عالی، تجربه کاری و مهارت های مسلکی تعیین بست شدند. بدین اساس، بیشتر بست های خالی دافغانستان بانک به خصوص بخش های تکنالوژی معلوماتی، خدماتی و اداری تکمیل گردیده و از سکتگی در امور و اخلال وظایف، متناسب با شرایط و امکانات در دسترس، جلوگیری شده و همچنان به تقویت و پیشرفت هرچه بهتر امور جهت خدمتگذاری به هموطنان عزیز سعی به عمل آمده است.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر