به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی بسته 40 میلیون دالر امریکایی دیگر به کابل مواصلت نمود

Mpoya
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - ۱۲:۱۸
به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی بسته 40 میلیون دالر امریکایی دیگر به کابل مواصلت نمود

۲۲  رجب المرجب ۱۴۴۴ _ به سلسله کمک های بشردوستانه جامعه جهانی به افغانستان بسته دیگری ۴۰ میلیون دالری از کمک های بشردوستانه به کابل مواصلت نمود و به یکی از بانک های تجارتی سپرده شد.

د افغانستان بانک از کمک های جامعه جهانی قدردانی نموده و از جامعه جهانی می خواهد که کمک های خود را از طریق سکتور بانکی انجام دهد. رهبری د افغانستان بانک بر این باور است که کمک رسانی از طریق سکتور بانکی باعث ایجاد سهولتها برای مردم و ایجاد شفافیت در این زمینه می شود.

آخرین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۴۸
Background image

نشست شورای عالی د افغانستان بانک برگزار گردید

۱۸ شوال ‌المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق – جلسه شورای عالی د افغانستان بانک تحت ریاست محترم نور احمد آغا رئیس کُل د افغانستان بانک که هم ‌زمان ریاست این شورا را نیز بر عهده دارد، با حضور اعضای شورا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۴
Background image

اطلاعیه د افغانستان بانک

در صورتیکه حین مراجعه  به یکی از مؤسسات مالی به کدام مشکل مواجه می شوید ویا با شما برخورد نامناسب صورت می گیرد ویا هم حقوق شما به اساس اصول پرداخت نمیگردد، شما می توانید شکایت خویش را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۷:۲۳
Background image

معاون اول د افغانستان بانک با معاون یوناما و رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

۲۰ رمضان المبارک ۱۴۴۷ – محترم صدیق‌الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک، با محترم اندریکا راتوات، معاون هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، و محترم استفن رودریگز، مدیر. . .

بازگشت به خبر